Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
XM radio no signal
08-31-2014, 05:55 PM
Post: #1
XM radio no signal
I just purchased a 2013 ES350 and after several attempts to resend and hard resets from XM customer service, I still get "No Signal" on the SAT setting. It will not even get a signal to be able to get the radio ID from the car. XM has identified that it is up to the dealership to be able to do a software or hard wire correction. After reading a few Lexus owner threads, it seems that this is a recurring problem with Toyota/Lexus. Has anyone experienced this problem from a service standpoint and if so, what was the resolution? I have an appointment at the dealership tomorrow, but would like to know if anyone else has had this problem. Thank you.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-31-2014, 11:47 PM
Post: #2
RE: XM radio no signal
This is still "new technology" from the view point of the average repair shop and even with my experience in electronics / telecommunications all I can do is guess there's an issue with the incoming signal gizmo on the roof or software within the radio itself. Let us know what the dealer says. Yeah, sounds like I am talking through my hat but this is a LOT more complex than even the more serious sound system installation of years gone by. In order to properly diagnose these things you have to be part computer whiz kid and part magician. Once the radio has the signal, the rest is old school.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)