Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Help me please
11-23-2017, 06:42 AM
Post: #1
Help me please
Hello! Something happened with my Chevrolet Cruze. The engine began to run unevenly, appeared to vibrate, and the oil consumption increased. Has anyone encountered this problem? What is the reason?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-23-2017, 11:41 AM
Post: #2
RE: Help me please
That is very little information to work with.
What Year?
Engine size?
Mileage?
What was the oil consumption rate originally and what has it increased to?
Is the oil leaking out and dripping on to the ground or is there Blue smoke indicating that the oil is being burnt inside the engine? Or both?
Are there any lights on, on the dash? Check Engine, Service Engine Soon?
Some general information without knowing any details would be a possible fouled spark plug due to oil contamination. A bad plug wire. A bad coil. A clogged fuel filter.
I usually opt to have the computer scanned for codes. Record all code numbers and post them here for review and have the computer cleared. If codes return they are likely relevant to the problem you are having.

Please provide more information and we will try to provide more detailed advice.

Thanks for using the forum,
Garner

Interested in Mining? Look here: Coal Mining, PA
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)