Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TBI Fuel Prob???
04-09-2007, 01:49 PM
Post: #1
TBI Fuel Prob???
Have a 94 Full size Blazer that has shut down while driving a few times. It acts like a clogged fuel filter or low fuel pressure, and then once it dies, if you put it back in park and turn it off then start it again, it does fine. Have changed the fuel pump and have gone through a few fuel filters. Any Suggestions?
Find all posts by this user
04-09-2007, 05:24 PM
Post: #2
RE: TBI Fuel Prob???
joshuaamado@comcast.net Wrote:Have a 94 Full size Blazer that has shut down while driving a few times. It acts like a clogged fuel filter or low fuel pressure, and then once it dies, if you put it back in park and turn it off then start it again, it does fine. Have changed the fuel pump and have gone through a few fuel filters. Any Suggestions?

I just had that problem and it turned out to be a cloged fuel injector hope this helps.
Find all posts by this user
04-10-2007, 09:26 PM (This post was last modified: 04-10-2007 09:29 PM by CaryJoeYork.)
Post: #3
RE: TBI Fuel Prob???
Do you have a check engine light? Check for codes. I am thinking if not an inj. problem, possable MAP sensor or vacuum source problem.

Cary Joe York
Support
Find all posts by this user
04-14-2007, 07:26 PM
Post: #4
RE: TBI Fuel Prob???
CaryJoeYork Wrote:Do you have a check engine light? Check for codes. I am thinking if not an inj. problem, possable MAP sensor or vacuum source problem.

No check engine light. That's what i thought too, a vaccum leak of some sort. Not throwing any trouble codes at all either. Didn't check map sensor yet though, Thanks for your help
Find all posts by this user
04-14-2007, 07:28 PM
Post: #5
RE: TBI Fuel Prob???
rhinoboy64 Wrote:
joshuaamado@comcast.net Wrote:Have a 94 Full size Blazer that has shut down while driving a few times. It acts like a clogged fuel filter or low fuel pressure, and then once it dies, if you put it back in park and turn it off then start it again, it does fine. Have changed the fuel pump and have gone through a few fuel filters. Any Suggestions?

I just had that problem and it turned out to be a cloged fuel injector hope this helps.

Thanks, I'll give it a shot
Find all posts by this user
Thread Closed 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)